Thursday, 4 April 2013

Simple giveaway

As'salamualaikum dan Selamat Sejahtera. !


                                                   

Hi ! Kaze disini ! Sorry la sebab lambat update blog usang ni sebab Kaze agak 'buzy' sikit, hehe. Ni ada GA yg Kaze join , Hadiah dorang memang best best , kaum Hawa dipersilakan join kalau korang nak perfume Avon,lipstik,blouse , dan yg menariknya ade baju from KOREA ! So kalau korang nak dapatkan jugak Hadiah-2 tu , jom klik banner kat atas tu, Semoga berjaya !


Soalan yang ditujukan Kepada Kaze

"Nyatakan kelebihan blog anda,terangkan secara kreatif dan padat."


Blog Kaze just simple dan hanya menarik kepada golongan yang AWESOME je ! Thanks~



2 comments:

  1. dari GA yg sama . done follow . jemput singgah :)

    http://misznoni.blogspot.com/2013/04/simple-giveaway.html

    ReplyDelete
  2. ennncaakkk.. kiyomi!
    done follow sini.. jom follow n singgah blog teman.. heee.. http://tengkubutang.blogspot.com/

    klu minat kucen leh follow blog ni jugak.. =)
    http://kucenkucenbelog.blogspot.com/

    ReplyDelete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...